Over ons

De eigenaar van Natuurtouw.nl is een eenmanszaak Bitul. Onze producten worden gebruikt in de bouw, de tuinsector, landbouw, zeevaart als decoratie en afwerkingselementen in de binnenhuisarchitectuur. Wat kan men bij ons niet vinden? Uitverkoop !!! Waarom? Omdat onze producten gemaakt zijn op een regelmatige basis, zodat we geen inventaris hebben. Dit betekend dat we geen vochtig of verweerd touw hebben. Wat kan men dus bij ons vinden? Goede prijzen en producten van uitstekende kwaliteit. Met al onze kennis van het product.

Onze ervaring

De touwen worden geproduceerd door een familiebedrijf met 50 jaar ervaring. Dankzij onze ervaring en goede werkorganisatie bieden we een breed assortiment van touwdiameters. Check onze prijzen! Als u bij de vermelde producten niet vindt wat u zoekt, kunt u gebruik maken van het vragenformulier. Het zou kunnen dat we wel in staat zijn om u het betreffende product te leveren.

Vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen

Natuurtouw.nl biedt uitsluitend touwen van natuurlijke grondstoffen met plantaardige oorsprong. Omdat onze touwen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen zijn ze gevoeliger voor weersomstandigheden, maar ze bieden een klassieke uitstraling en zijn milieuvriendelijk.

Als u van plan bent een grotere aankoop te doen of als u geïnteresseerd bent in een permanente medewerking -stuur ons dan even een bericht! Mocht u touw zoeken met een diameter die niet in de prijslijst te vinden is of een product dat we niet in ons vast assortiment hebben, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we u toch helpen.